Szabadrúgások

A szabadrúgások elvégzése, kapura lővése sokak számára nehéz feladat. PES6-ban talán még nehezebb szabadrúgás gólt szerezni, mint a korábbi PES részekben. De nem lehetetlen. Ebben a leírásban erről mindenki meggyőződhet, és tanulhat pár új módszert a szabadrúgások elvégzéséhez. Sok sikert!

Kezdjük egy kis ízelítővel, hogy mire is képes a játék. A videóban megismerkedhettek Ronaldinho, Roberto Carlos és Beckham szabadrúgásaival:).


A következő videó pedig bemutatja, hogyan kell elvégezni a szabadrúgásokat PES6-ban. A videó alatt ez magyarul el is olvashatod:)!

1. A szabadrúgás a 16-os vonala közelében van. (16-18m): Ebben az esetben ne a lövés gombot használd, hanem a magas passz gombot. A lövés elvégzése közben tartsd lenyomva a jobbra vagy balra gombot, attól függően, hogy merre akarod csavarni.

2. Szabadrúgás 18-24 méterről: A lövés elvégzése közben tartsd lenyomva a jobbra vagy balra gombot, attól függően, hogy merre akarod csavarni, valamint a lefele gombot. A lövés erőségét körülbelül félig nyomd fel. Majd ha elengedted a lövés gombot, tartsd lenyomva a lapos passz gombot.


3. Szabadrúgás 25-30 méterről: A lövés elvégzése közben tartsd lenyomva a jobbra vagy balra gombot, attól függően, hogy merre akarod csavarni, valamint a felfele gombot. A lövés gomb elengedése után tartsd lenyomva a szöktetés (háromszög) gombot.

4. Szabadrúgás a sorfal alatt: Akkor érdemes, ha nagyon közel van a szabadrúgás a kapuhoz. Használd a magas passz gombot, max erővel, miközben nyomod a lefele gombot.

Ronaldinho szabadrúgásgól a sorfal alatt:

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!