PES6 Interjúk

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Megjelent a PES6 Fanzine magazin első száma, ami ingyenesen elérhető interneten. Ebben sok érdekesség van a PES sorozat legújabb részéről, interjúk és egyéb érdekességek. A magazin itt elérhető.Seabass interjú

Nagyszerű Fejlesztés

 
Shingo ’Seabass’ Takatsuka ráhangol minket a PES6-ra.

Ha valaki, akkor Shingo ’Seabass’ Takatsuka a vállán viseli a legnépszerűbb futball játék fejlesztésének a felelősségét. A 38 éves Seabass a vezetője a KONAMI Pro Evo Soccer sorozat fejlesztésének és most nagy munkában van, hogy minél jobbra sikerüljön a sorozat legújabb része.  Ha nem lenne elég, hogy új elemeket építsen be az új verzióba, mialatt megőrzi az eddigi verziók életszerűségét és játszhatóságát, idén a játékot Seabass még Xbox360-ra és Nintendo-ra is elkészítik. Nem, mint ha ez nagyon zavarná...

"Kihívás, hogy minden új verziót jobbra készítsünk el, mint az előzőt, de a csapat mindig új ötletekkel áll elő és mindig jön az izgalom a játékmenet fejlesztésekkel" mondja Seabass. "Most azon dolgozunk, hogyan vihetnénk át ugyan azt az érzést, amit a játékosok a PS2-re írt verziókon éreznek, a NEXT GEN rendszerekre fejlesztve. Elsőre a NEXT GEN hardveren való munka izgalmas időszak, de egyben veszélyes is lehet".

"Az amit nem szeretnék, a felhasználókat letörni az új címmel", erősíti meg. "Megőrizni a játszhatóságát, ami a sorozat legelismertebb és legerősebb tulajdonsága.” Ez az a játszhatóság, ami a PES6-ot az év leginkább várt játékává tette. Profi és laza játékosok, lelkes futballrajongók mély szeretetet mutatnak a sorozat iránt, egyre többen szeretik meg. És Seabass a PES6-hoz számos új trükköt tartogat. Passzok és mozgások A játékmenet jelentősen gyorsabb lesz, mint az előző verziókban, ezáltal egy sokkal gyorsabb passzjátékot megengedve, a játékosok most jobban odafigyelnek, hova passzolnak, megengedve az üres területekbe való futásokat, míg korábban a passzok automatikusan a legközelebb álló játékosokhoz mentek. Végsősoron ez abban nyilvánul meg, hogy a kontratámadásokat könnyebb végrehajtani, hosszú előreívelhető labdákkal, amiket gyors játékosok futhatnak be. Ennek ellenére az egyensúly fent marad, mivel a védők sokkal jobban leszűkítik a területet. Csak úgy mint eddig, a játékosok hibázhatnak...

"Az a mód, ahogy a játékot készítik sokat változott a kezdetek óta", magyarázza Seabass. "Több irányítási lehetőséget adnak a játékos kezébe, mint valaha és a támadást, a védekezést és a kapus mozgást átdolgozzák a nagyobb irányíthatóság kedvéért. És még mindig sok teendőnk van a játék megjelenése előtt.


Sztár interjú
John Terry

A Chelsea és az angol válogatott védője beszél nekünk a fociról és a pályán kívüli dolgairól.

John Terry jelenleg irigylésre méltó helyzetben van. Alig hogy zsinórban másodszor nyerte meg az angol bajnokságot, máris az új idény felé néz Michael Ballack-kal és Andrie Shevchenkoval az oldalán. Ez alatt, kinevezték az új angol válogatott csapatkapitányának, egyidejűleg stabilizálva a helyét az angol védelem szívében. De persze sok van még hátra: mégpedig megnyerni a Bajnokok Ligáját a Chelseavel és megnyerni a házi PES tornát, amit harmadszorra rendez meg idén. "Igaz," mosolyog. "Egyszer egy évben én és egy csapat Chelsea játékos összegyűlünk nálam egy nagy PES tornára. Ez az egész egy kicsit verseny szerűvé válik, hogy őszinte legyek, sok cukkolással és csalás váddal. Glen Johnson nyerte első évben, tavaly pedig Shaun Wright Philips volt a legjobb. Én nyertem az egyenes kieséses kupát amit szintén indítottunk, de most ráhajtok a bajnoki győzelemre. Azt mondanám, én vagyok a legjobb a társaságban!"

A gyönyörű játék

Közismert Terry PES iránti szeretete, ezért döntött úgy a KONAMI, hogy felkéri Terryt, hogy legyen az Angol reklámembere a játéknak az elmúlt szezonban. "Messze ez a legjobb focis játék" állítja a védő. "És ez a legrealisztikusabb is. Meg kell értened a labdarúgást, hogy játszani tudj a Pro Evolution Soccer sorozattal. Bár mindig lehet mit tanulni. Amikor meghallottam, hogy a KONAMI szeretne bevonni, nagyon megörültem. Ki ne szeretne borítón lenni?"

A Konamival való együttműködés után Terry a Brazil legendával, Adrianoval az oldalán fog csillogni a borítón és a páros egy különleges TV-s PES reklámban is szerepel majd. De Terry számára ez az egész arra megy, hogy a legújabb verziót minél hamarabb megszerezze. "Én mindenkinél előbb láthatom az új verziót, ami fantasztikus," mondja. "Úgy gondolom, a PES5 jobb volt, mint a négy, de a hat mérföldekkel előtte van. Jobban kell ügyelned a passzjátékodra, és jobban ki kell használnod a pályát. Még szoknom kell, de játék menete lenyűgöző." És persze hogyha ilyen előnye van a Chelsea társai ellen, akkor ő a legesélyesebb, hogy megnyerje saját bajnokságát idén? "Jó lenne," mosolyog. "De a fociban semmit sem vehetsz biztosra - valódiban és a PES-ben sem!"


Fordította: Szenti és Quaresma
  « vissza a főoldalra  
  pepsifoci.hu    

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások17  

shakur

2006-09-30 14:52:08 [17]

oké,eszünk agába sincs odamenni...
már alig várom a PES-t..nagyon kiváncsi vagyok az uj elemekre.szerintem a fifának meginnt odaver...
PES 4ever!

Fifa 4ever

2006-09-17 00:35:54 [16]

Pes rajongók, legyetek szívesek nem átjönni a Fifa hungary-ra!

Flash

2006-09-16 17:02:38 [15]

Henry! Dugulj már el,sztem te miattad van ez az egész hogy a PES-esek átjö nnek fikázni a FIFA-t!Te meg itt a PES -t mint a kisgyerekek,sok szánalmas!FŐLEG TE HENRY! A PES-ESEK NEM FIKÁZZÁK A FIFÁT,MI PEDIG NEM FIKÁZZUK A PES-T (VAGYIS ÉN MÉG NEM ÍRTAM SEHOVA ILYENEKET) DE LEGYEN MÁR VÉGE A WAR-N AK!!OK? VAGY AKKORA AZ IQ- TOK MINT A LÁBMÉRETETEK??

LEGYEN VÉGE OKOSOK MODJÁRA,VAGY MINT A HÜLYE BALFASZOK VESZEKEDJENEK? EZ A KÉRDÉS VÁLLASZATOK :)

lacabooy

2006-09-15 21:35:14 [14]

Az lehet tudni h milyen platformokra fog kijönni?? (xbox, PS2) Vagy csak Next Gen +PC?

Henry

2006-09-14 17:02:30 [13]

majd megyek ha te im ész az fhról te takony sok pesrajongo van csak ugy kong az oldal te gyökér

martinovics

2006-09-10 10:39:32 [12]

nem tudja valaki a pes 5 telepitőkodját? aki tudja az irja le légyszives. köszz

pstomi

2006-09-08 21:54:23 [11]

huzzál anyádba Henry még ki se probáltad. Tuzdod mi a rakás szar te és és szar fifád.

Henry

2006-09-06 19:29:21 [10]

na itt az ujabb rakásszar

3bit

2006-08-30 00:17:11 [9]

Ez az új passz rendszer hatalmas lesz :) Nekik hiszek, az EA -nak nem :) Azok már párszor becsaptak engem(minket).

Fabregas™

2006-08-25 22:10:10 [8]

underground23 ez licenc-kérdés!!

underground23

2006-08-25 12:43:03 [7]

es a 6osban is rosszul fogja majd irni a csapatneveket meg ijenek?de azt mert nem csinalhatjak normalisra?a fifanak meg mert lehet???

Quaresma

2006-08-21 16:17:02 [6]

Október végén jelenik meg, ez már biztos!

maddox

2006-08-21 11:20:52 [5]

Mikorra várható a megjelenése?

maddox

2006-08-21 11:19:16 [4]

Mikorra várható a megjelenése?

realfan

2006-08-21 09:27:47 [3]

Hehe nekem nem kell HEP :D A Pesem meg xaraxik me vhogy pár hete furán reagál a billekre későn meg ilyenek :( ... nagyon várom :) PES 4eva!!!

Pacal17

2006-08-21 09:24:22 [2]

Én is így vagyok ezzel! Nagyon várom a PES6-ot, remélem ehez is nagyon sok kiegészítő lesz, de addigis a HEP Extra Edition-nal elleszek, mert ahoz még lesznek fris licenszek:)

istvan0505

2006-08-21 04:49:49 [1]

Nagyon cool lessz már naon várom.De a hep-extra editionnal-simán kibirom adig valahogy!!!