PES 2010 Tutorials - 3.rész

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A PES Tutorials rovat során megtanulhatod hogy is épül fel kedvenc focis játékunk a PES "szerkezete". Ezekben a rovatokban bemutatásra kerülnek majd a szerkesztő programok, hogy mindenki egyénileg is bele tudjon nyúlni a játékba, lesznek különböző segédanyagok illetve néhány kiegészítő készítését is elsajátíthatod ha érdekel a dolog és szánsz rá egy kis időt!
Végigjátszás
Arc/haj relinkelés PES 2010 Editor segítségével




Rengeteg olyan játékoshoz készülnek arcok akiknek alapból nem volt eredeti arca a játékban, ez a kis leírás segít abban hogy ezentúl te is könnyedén tudj arcot hajat berakni a játékban szereplő bármelyik játékosnak.

Szükséges program: PES 2010 Editor (lehető legújabb verziója) - A programot a letöltések között megtaláljátok!


Először is indítsuk el a programot, majd a File/Open gombbal nyissuk meg a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save mappában lévő option fájlt (PES2010_EDIT-et). Keressük meg a csapatot ahol a játékos játszik majd jobb egérgombbal egyszer kattintsunk a játékosra és az Edit player-t válasszuk ki. A jobb felső sarokban a Skin, Face and Hair résznél menjünk a relink gombra.



A bejövő ablak kiad egy listát amin a játékosok neve illetve a hozzájuk tartozó bin számok szerepelnek (faceslot=arc bin, hairslot=haj bin). Ahol a "faces - linked players"-nél illetve a "hairs - linked players"-nél nincs név beírva és ki van húzva egy vonallal az azt jelenti hogy az egy üres hely az új arcok illetve hajak számára.
(Alapból az üres arcok helye a 1660-tól 1758-ig vannak, az üres hajak helye pedig 5234-től 5332-ig, de máshol is lehet még üres helyeket találni.)

Válasszunk ki egy ilyen mezőt majd 2x kattintsunk rá ha eredeti arcot és hajat is hozzá szeretnénk kapcsolni a játékoshoz. Van arra is lehetőség hogy vagy csak arcot vagy csak hajat kapcsoljunk hozzá az adott játékoshoz, ezt úgy lehet megcsinálni hogy az ablak jobb felső sarkában lévő Relink mode résznél bejelöljük az Only face, vagy Only hair lehetőséget ezután 2x kattintunk a üres arc vagy haj mezőre. A Relink mode rész mellett bal oldalon találunk egy Filter részt, itt a Free Faces-t vagy a Free Hairs-t bejelölve a program megkeresi a még üresen maradt arc illetve haj mezőket ahova lehet relinkelni.


Ha ez megtörtént akkor az Edit Player ablakban a Skin, Face and Hair résznél ki lesz írva a választott bin száma (Face=arc, Hair=haj).


Az általad letöltött bin-eket ezekre a számokra kell átnevezni. Általában a letöltött bin-eknél oda van írva hogy melyik az arc és melyik a haj bin. Ha nincs odaírva csak egy szám van pl. Huszti_1670 és Huszti_5244, akkor mindig a kisebb szám jelzi az arc bin-t, a nagyobb a haj bin-t (1670=arc, 5244=haj). Ha például az Editor-ban kiválasztottad az 1685-öst (arcnak) és a 5259-est (hajnak) akkor így kell szerepelnie, tegyük fel Dárdai-nál: Dárdai_1685, Dárdai_5259. Alsó vonalat mindig tegyünk a név és a szám közé! Az Editorban rá kell menni az Accept gombra, majd elmenteni a változtatásokat a File/Save gombbal. Most már bezárhatjuk a programot, meg fogja kérdezni hogy be akarod e fejezni a munkát, erre OK-al kell válaszolni!
Ha sikerült az átnevezés akkor az arc illetve a haj bin-t a kitserver/example-root1/img/dt0c.img mappába kell másolni.




* Ha olyan játékosok arcát/haját szeretnéd lecserélni akiknek alapból eredeti arcuk/hajuk volt, akkor nézd meg a PES 2010 Editor-ban hogy az adott játékosnak melyik bin tartalmazza az arcát/haját és a letöltött bin-eket nevezd át azokra a számokra amik az Editor-ban szerepelnek majd másold a kitserver/example-root1/img/dt0c.img mappába.


  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó letöltések    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a végigjátszásokhoz  

Adatlap

Pro Evolution Soccer 2010

Sport >>

megjelenés:

2009. október 23.

fejlesztő:

KONAMI

kiadó:

KONAMI

platform:

PC,  XBOX 360,  PS3,  PSP,  Mobiltelefon,  PS2

Teszt Végigj.
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

A hónap legnépszerűbb hírei