Arc/haj relinkelés PES 2009 Editor segítésgével

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Rengeteg olyan játékoshoz készül arc akiknek alapból nem volt eredeti arca vagy haja a játékban, ez a kis leírás segít abban hogy ezentúl te is könnyedén tudj arcot hajat berakni a játékban szereplő bármelyik játékosnak.
Végigjátszás
Szükséges program: PES 2009 Editor (lehető legújabb verziója) - A programot a letöltések között megtaláljátok!

Először is indítsuk el a programot, majd a File/Open gombbal nyissuk meg a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save mappában lévő option fájlt (PES2009_EDIT01-et). Keressük meg a csapatot ahol a játékos játszik majd jobb egérgombbal egyszer kattintsunk a játékosra és az Edit player-t válasszuk ki. A jobb felső sarokban a Skin, Face and Hair résznél menjünk a relink gombra. A bejövő ablak kiad egy listát amin a játékosok neve illetve a hozzájuk tartozó bin számok szerepelnek (faceslot=arc bin, hairslot=haj bin). Ahol a "faces - linked players"-nél illetve a "hairs - linked players"-nél nincs név beírva és ki van húzva egy vonallal az azt jelenti hogy az egy üres hely az új hajak illetve arcok számára. Válasszunk ki egy ilyen mezőt majd 2x kattintsunk rá. (Alapból az üres arcok helye a 1916-tól 2226-ig vannak, az üres hajak helye pedig 5508-tól 5818-ig, de máshol is lehet még üres helyeket találni.) Ha ez megtörtént akkor a Skin, Face and Hair résznél ki lesz írva a választott bin száma (Face=arc, Hair=haj). Az általad letöltött bin-eket ezekre a számokra kell átnevezni. Általában a letöltött bin-eknél oda van írva hogy melyik az arc és melyik a haj bin. Ha nincs odaírva csak egy szám van pl. Bendtner_1956 és Bendtner_5524, akkor mindig a kisebb szám jelzi az arc bin-t, a nagyobb a haj bin-t (1956=arc, 5524=haj). Ha például az Editor-ban kiválasztottad az 1916-ost (arcnak) és a 5508-ast (hajnak) akkor így kell szerepelnie, tegyük fel Bendnter-nél: Bendtner_1916, Bendtner_5508. Alsó vonalat mindig tegyünk a név és a szám közé! Ha sikerült az átnevezés akkor az arc illetve a haj bin-t a kitserver/img/cv06.img mappába kell másolni. Az Editorban rá kell menni az Accept gombra, majd elmenteni a változtatásokat a File/Save gombbal. Most már bezárhatjuk a programot, meg fogja kérdezni hogy be akarod e fejezni a munkát, erre OK-al kell válaszolni!
  « vissza a végigjátszásokhoz  

A hónap legnépszerűbb hírei