PES 2010 Tutorials - 1.rész

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A PES Tutorials rovat során megtanulhatod hogy is épül fel kedvenc focis játékunk a PES "szerkezete". Ezekben a rovatokban bemutatásra kerülnek majd a szerkesztő programok, hogy mindenki egyénileg is bele tudjon nyúlni a játékba, lesznek különböző segédanyagok illetve néhány kiegészítő készítését is elsajátíthatod ha érdekel a dolog és szánsz rá egy kis időt!
Végigjátszás
A kitserver használata


- Első lépésként bemásoljuk a kitserver mappát a PES főmappájába (C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010).

- A kitserver/setup/Install-al aktiváljuk a programot.

- A kitserver/config-al lehetőségünk nyílik 1-2 extra beállításra is mint pl. egyéni felbontás vagy a kamera forgásának beállítása.

- A kitserver/docsmappába van egy kis segédanyag képekkel illusztrálva illetve a manual-t megnyitva láthatunk egy részletes kitserver leírást is angolul.

- A kitserver/example-root1/imgmappába kerülnek a különböző kiegészítők, a különböző .img mappákba. Ha az img mappán belül nem találod meg azt a mappát amire szükséged lenne akkor csak simán létre kell hozni egy új mappát és az átnevezni az általad meg nem talált mappára (pl. dt07.img, dt0c.img...). Ha létrehoztad a kívánt mappát akkor már pakolhatod is bele a bin vagy adx (hang) fájlokat.

- A bin illetve adx fájloknak bármilyen nevet adhatsz, a lényeg hogy az angol ABC-nek megfelelő betűk szerepeljenek a névben, tehát ékezetek nélküli betűket kell használni. Még nagyon fontos hogy minden fájlnak legyen egy száma, mert a program a számok alapján teszi be a kiegészítőt a játékba. A számokat nem te adod meg, ezt csak akkor teheted meg ha tisztában vagy azzal hogy az a szám ahhoz a kiegészítőhöz tartozik e amit be akarsz rakni. Továbbá a számozás előtt mindig alsó vonalnak "_"  kell szerepelnie, különben nem fog megjelenni a játékban az új tartalom. Használható, példák: unknown_317, goalnet_41, ball_9, music_11, camp nou_483. Nem használható, példák: unnamed10, face.

- Figyelni kell arra hogy egy adott .img mappán belül ne legyen két ugyanolyan számozású fájl, mert ez előfordulhat pl. a mappa tartalmaz egy unnamed_9 és egy ball_9 fájlt akkor egyik sem fog megjelenni a játékban, rosszabb esetben lefagy a játék!

- Ha ki szeretnéd kapcsolni a kitserver-t akkor azt a kitserver/setup/Remove gombbal teheted meg, a kikapcsolás után a kitsever-be tett kiegészítők már nem jelennek meg a játékban.


*A kitserver/example-root1 mappa átnevezhető, ha új nevet szeretnél adni neki akkor be kell menned a kitserver/config.txt-be és az img.dir = "example-root1"-nál át kell írnod az example-root1-et az új nevére pl. ha az example-root1 mappa helyett  mypesfiles nevet szeretnél látni akkor erre írod át: img.dir = "mypesfiles" és utána elmented a txt-t. Ha ez megvan akkor már csak annyi a dolgod hogy a kitserver mappában lévő example-root1 mappát ugyanarra a névre átnevezd, szóval a mappa neve mypesfiles lesz.


Kitserver 9 Tutorial videó:

http://www.screencast.com/t/jOh254NfM
  « vissza a végigjátszásokhoz  

Adatlap

Pro Evolution Soccer 2010

Sport >>

megjelenés:

2009. október 23.

fejlesztő:

KONAMI

kiadó:

KONAMI

platform:

PC,  XBOX 360,  PS3,  PSP,  Mobiltelefon,  PS2

Teszt Végigj.
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

A hónap legnépszerűbb hírei