PES 6 - Szabadrúgások

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A szabadrúgások elvégzése, kapura lővése sokak számára nehéz feladat. PES6-ban talán még nehezebb szabadrúgás gólt szerezni, mint a korábbi PES részekben. De nem lehetetlen. Ebben a leírásban erről mindenki meggyőződhet, és tanulhat pár új módszert a szabadrúgások elvégzéséhez. Sok sikert!
Végigjátszás
Kezdjük egy kis ízelítővel, hogy mire is képes a játék. A videóban megismerkedhettek Ronaldinho, Roberto Carlos és Beckham szabadrúgásaival:).


A következő videó pedig bemutatja, hogyan kell elvégezni a szabadrúgásokat PES6-ban. A videó alatt ez magyarul el is olvashatod:)!

1. A szabadrúgás a 16-os vonala közelében van. (16-18m): Ebben az esetben ne a lövés gombot használd, hanem a magas passz gombot. A lövés elvégzése közben tartsd lenyomva a jobbra vagy balra gombot, attól függően, hogy merre akarod csavarni.

2. Szabadrúgás 18-24 méterről: A lövés elvégzése közben tartsd lenyomva a jobbra vagy balra gombot, attól függően, hogy merre akarod csavarni, valamint a lefele gombot. A lövés erőségét körülbelül félig nyomd fel. Majd ha elengedted a lövés gombot, tartsd lenyomva a lapos passz gombot.


3. Szabadrúgás 25-30 méterről: A lövés elvégzése közben tartsd lenyomva a jobbra vagy balra gombot, attól függően, hogy merre akarod csavarni, valamint a felfele gombot. A lövés gomb elengedése után tartsd lenyomva a szöktetés (háromszög) gombot.

4. Szabadrúgás a sorfal alatt: Akkor érdemes, ha nagyon közel van a szabadrúgás a kapuhoz. Használd a magas passz gombot, max erővel, miközben nyomod a lefele gombot.

Ronaldinho szabadrúgásgól a sorfal alatt:

  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a végigjátszásokhoz  

Adatlap

Pro Evolution Soccer 6

Sport >>

megjelenés:

2006. október 26.

fejlesztő:

Konami

kiadó:

Konami

Web Fórum Teszt Végigj.
Magyarítás Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

A hónap legnépszerűbb hírei