PES 2010 HIVATALOS INFÓK!!!!

  • Bajzi
  • 2009-04-08 18:07:54
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A fordításokat külön is köszönöm N@gyi2pac-nek és Z0L3-nek, az  esetleges elírásokért én kérek elnézést, mert az már az én hibám lesz... :) Nade hajrá!
A KONAMI hivatalosan is megerősítette a Pro Evolution Soccer 2010 érkezését. A játék elsősorban PC, XBOX360, PS3, PS2 és PSP gépekre érkezik, előre láthatólag ősszel.
A játék arca, ahogy már a tavalyi évben, idén is Lionel Messi, a Barcelona csapatának játékosa lesz.

Kaptunk is róla gyorsan egy 1920*1080 pixel méretű képet, mely háttérképnek is tökéletesen megfelel!

A képre kattintva letölthetitek teljes méretben!

A fejlesztőcsapat igérete szerint figyelembe vették a játékosok visszajelzéseit, igyekeznek az idei játékot sokkal felhasználóbarátabbá tenni, az új játékosok  bevezetést kapnak majd a játék menetébe. A PES 2010 szebb és játszhatóbb lesz mint az előző verziók, és a  jelenlegi hardverekhez mérten a lehető legrealisztikusabb focit játszhatjuk majd kedvenc platformunkon!

Most pedig következzenek konkrétabb infók:

Bajnokok Ligája
Ahogy az várható volt, a Bajnokok Ligája idén is visszatér, ráadásul sokkal játszhatóbb formában, mint ahogy az idei verzióban volt. (Bár erről még semmi infó, de reméljük, hogy az ML-be is bekerül) Örömteli hír, hogy az UEFA kupa utodjaként emlegetett "Európai liga" (bocs, nem tudom mi lesz a konkrét neve ...) is szerepelni fog a játékban, amihez a KONAMI az UEFA-val kötött megállapodás szerint kizárólagos videójáték formájában történő forgalmazást kapott, szóval más játékban ez biztosan nem fog szerepelni (Ez szerintem egyfajta visszavágás a FIFA sok kizárolagosságára).

Fejlesztett Master League
A Master League-ra is ráfér már a fejlesztés, melyet a készítők eszközölni is fognak. Elsősorban menedzseri dolgokkal lesz bővítve, hogy a csapatunkat sokoldalúbban tudjuk menedzselni. (Nem tudom, hogy itt mire gondolnak, gondolom erről infókat bőven fogunk még kapni a későbbiekben :)) Mivel a sorozat egyik fő alkotó eleme ez a mód, így igyekeznek minél jobban és új elemekkel kibővíteni, de erről további információt csak később adnak közzé.
A meccs légköre is nagy ráncfelvarráson esik át, a szurkolók reakciói változatosabbak és élethűbbek lesznek, ksözönhetően az új szurkolói hangoknak és az ünnepléseknek. Természetesen nagy különbség lesz a hazai és idegenbeli meccsek között, a szurkolók reakcióin érezhetőek lesznek ezek, mikor a hazai csapat ellen szabálytalankodnak, vagy ellenük szereznek gólt.
A kommentátorok is át lesznek dolgozva, bár tömörebb, de frissebb információkat mondanak majd a mérkőzésről. (Itt arra gondolhatnak, hogy mikor már az ellenfél támad ne az előző akciót beszéljék meg teljesen nyugodtan xD )


Online tartalmak
A fejlesztők már a 2009-es verzióhoz is egyre több letölthető tartalmat biztosítanak, azonban a 2010-es játékhoz még több online tartalmat ígérnek, ezek között folyamatos adatbázis frissítés, hogy a csapatok mindig naprakészek legyenek, új liszenszelt csapatok bekerülésével, valamint eddig ismeretlen tartalmakkal igyekeznek a játék élettartamán növelni.


Új játékmenet
A játékmenet módosítása sem maradhat ki, ami szerintem biztos, hogy pozitív irányba fogja vinni magát a játékot, ugyanis a készítők szerint igazi kihívást állít majd a játékosok elé.  Ilyen lesz a zóna védekezés valamint az üres területek kihasználás. Céljuk a PES2010-el egy valósághű futball szimulátor megalkotása, ahol jó stratégia megoldások és gyors reflexek szükségesek a sikerhez, akárcsak a valóságban. Átdolgozásra kerülnek a kapusok, sokkal "modernebben" fognak védeni mint eddig. A kapusok mellett a játékvezetők mesterséges intelligenciája is fejlődni fog, hogy még pontosabb döntéseket hozzanak a mérkőzéseken.


Új animációk és grafikák
A PES2010 részletes grafikai javítások sorozatán fog átesni, melynek köszönhetően nem csak a játékosok lesznek az eddigieknél is valósághűbben kidolgozva, hanem a játék teljes egésze. A grafikai fejlődést többek között a játékosok érzelmeinek, kifejezéseinek szituációhoz kötött valós idejű változása,  valamint a javított fény-árnyék rendszer fogja biztosítani.
Részletesebben kidolgozott stadionok várhatóak, melyekben az összes alkotó elem, így a gyep, a szurkolók, a kispad, stb. is részletesen át lesz dolgozva. (Persze ez csak a jelenlegi kötött hardware viszonyoknak megfelelően)

Ezek mellett az animációk is teljes átdolgozást kapnak, melyek emberibbek és valóságosabbak lesznek. Természetesen a repertoár bővül, nem csak a jelenlegi animációkból gazdálkodnak, hanem azokat nagymértékben kibővítik. Ezek között szerepelnek a játékosok mozgásai, cselek, lövések és hasonló mozdulatok változatossága, például új lefordulási animációk kerülnek be, melyek függenek a játék helyzetétől, de a passzolások mozdulatai is frissítésre kerülnek.


Büntetők, taktika és az MI
MI:
Ahogy várható volt a TeamVision 2.0 egy továbbfejlesztett verziója kerül indén a játékba. A középpályások összedolgoznak a védőkkel, hogy így fedjék le az üresen maradt területeket, megakadályozva az ellenfél támadását. Ezért gyengébb védőkkel is lehet majd a labdát sikeresen fedezni. Ezzel akarják csökkenteni az olyan gólok számát, melyeket a bamba védők bénázása okozott. A támadások felépítése is változott, lehetőségünk lesz egyidőben több játékost irányítani (fogalmam sincs, hogy milyen lesz a megvalósítás), hogy még több gól szerzési lehetőséget tudjunk kialakítani. Ezzel egyidőb természetesen az irányítás is gyöker változásokon megy majd keresztül. A játékosoktól elengedhetetlen lesz a jó stratégiai döntések meghozatala egy-egy gyors passznál, vagy egy szabadrugásnál, ahol a játékosaink utasíthatóak lesznek, hogy például a büntető területen belül érkezzenek a labdára.
Egyedi jellemzők:
Az edddigi Pro Evolution Soccer játékokban a taktikai felállás határozta meg, hogy a játékosok hogyan mozognak. A PES2010-ben viszont a támadások és a védekezések menete nagyban függ a játékosok hozzáállásától. (Nyilván csupa támadó szellemű játékos kevésbé fog sikeresen védekezni) Jobban kiemelődnek majd a kreatív, tehetséges játékosok értékei, amit a csapattársak is észrevesznek, tehát ha egy olyan játékos indul meg a szélen, akiről tudják, hogy jók a beadásai akkor többen helyezkednek be középre, hogy várják a beadást. Hasonlóképp, ha egy játékos jó irányító, akkor a védőknek figyelmesebbnek kell lenni, hogy az erőssebbik oldalát védjék, míg az egyedüli támadók a középpályásoktól várhatják a segítséget.
Stratégiák:
Egy új, csúszka szerű rendszerben lesz majd lehetőség a stratégiák gyors, de széleskörű beállítására. Ide tartozik majd a passzok gyakorisága, a mozgás, a védekező vonal mélysége, a játék szélessége, valamint a támadó sor helyzete is, melyre külön kell figyelnünk attól függően, hogy milyen csapattal találkozunk szembe. Például a Juventus gyors kontráit, vagy a Barcelona szélsőjátékát is más-más módszerrel kell majd hatástalanítanunk. Persze ez attól is függ, hogy hazai pályán vagy idegenben kell majd játsznanunk, mert minden szituáció más megoldást kíván, ami egy Master League szezonban elengedhetetlen.
Büntetők:
Itt is egy teljesen új alapokra épülő rendszert kapunk, mely szabadabb kezet kínál a játékosnak a büntető elvégzésében, a pozíció és az erő meghatározására.
 

Forrás: GamingAccess
  Kapcsolódó galériák    
  « vissza a főoldalra  
  pepsifoci.hu    

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások13  

SzabiRE7

2009-06-18 21:52:11 [13]

juvefan16:
Szerintem a leghamarabban a Konami hivatalos honlapján lesz fenn ez az infó,ott böngéssz,bár szerintem kb.augusztus előtt nem nagyon jön ki a gépigény.
Bár ha a 2009 gond nélkül ment,valószínűleg ez is el fog futni rajta...
Vélemény:
Tavaly is kb. ugyanezeket ígérték(élethűség,stb...)és persze fejlődött is,na de ennyi mindent szerintem nem fognak tudni megcsinálni.2008-ban a Fifa 09 KONZOLOS verzió lesöpörte a PES-t,és amint nézem a Fifa10 screenshotjait idén sem lesz másképp...
2008-ban csak a játékmenetben volt kevéssel jobb a PES,ez most eltűnhet,hiszen az EA fejlesztők a 09-ben megmuatták mit is tudnak,én szeretem a PES-t,de mivel XBOX360-om van,ezért a FIFA élvez elsőbbséget tavaly óta.
Akik PC-n fociznak eddig azt mondtam volna:PES
Most már nem tudom mit mondjak,ugyanis kijöttek az új képek Fifa10-ről PC-re,és a PES-szel megegyezik kb. a grafika,noha a Fifa konzolos verziója szerintem nagyon ott van,veri a PES-t.

juvefan16

2009-05-01 17:54:35 [12]

Hi!

A gépigényről nem lehet tudni valamit?

-Asus P5 kpl-am
-Intel E5200 2.5 Ghz (2 magos)
-2 gb ram
-Sapphire Radeon HD2600 XT (256mb,gddr3,128bit)

Szerintetek elég lesz ez a gép? Mert most maxon megy a pes 2009. Csak azért kérdezem hogy ha bővíteni kell, akkor már most elkezdek gyűjteni. Tudom hogy ez elég hülye kérdés volt főleg h még semmit nem lehet tudok a pes 2010 gépigényéről. Jah ha van is gond az nem az alaplap+proci+rammal lesz, hanem a vga-val nem?

Nodka

2009-04-20 23:24:01 [11]

"Ezzel egyidőb természetesen az irányítás is gyöker változásokon megy majd keresztül."

gyöker változások...

h_ebrik

2009-04-16 15:53:18 [10]

Már nagyon várom. A hogy itt most olvastam sztem jobb lesz . Nem tudjátok mikor lesz 09-hez magyarosítás ?????

morpheusm

2009-04-14 09:06:07 [9]

Elég izgalmasnak tűnik. Remélem addigra meg lesz az új gépem is.

Én legjobban a "menedzseri" bővítésekre vagyok kíváncsi.

Moses

2009-04-10 10:21:10 [8]

Domingo: "A kapusok mellett a játékvezetők mesterséges intelligenciája is fejlődni fog, hogy még pontosabb döntéseket hozzanak a mérkőzéseken."

domingo700101

2009-04-10 00:02:38 [7]

Jól hangzik
Reméljük a becsúszó szereléseken is változtatnak majd egy picit,mert nagyon
idegesítő, hogy tiszta szerelésnél az ellenfél kapujánál sárgát kapok, míg ha engem
rúg fel ugyanott az utolsó ember, ő is csak sárgát kap. Ja és a mellettem futó
nem irányított csapattársam szabálytalanul becsúszik Hát igen. De a leírtak
azok jók. Remélem nem kell új gépet vennem .

Quaresma

2009-04-09 20:06:29 [6]

Meg kell várni mi lesz ebből De kezdetek nem rossz

speed8_8

2009-04-09 18:53:01 [5]

azta rohadt ez már a fifa 09 konzolos verziójától is jobb lesz.... wazze nem tok várni pedig még rohadt messze van....neeeee

FCBarca88

2009-04-09 17:14:47 [4]

Hm.. become a legendről, de nagy a csend.
Viszont ha a leírtakból már csak egy-két dolog megvalósul akkor is jól járunk már, és ha úgy alakul hogy mind...

k.janos17

2009-04-09 08:17:16 [3]

Hát én már alig várom PES 4 EveR

Flashly

2009-04-09 01:53:45 [2]

Remélem megcsinálják végre hogy a játékos ne a labda útjának a végére fusson, hanem végre a labdáért fusson, hogy ne legyen olyan hogy tőle centikre elmegy a labda, mer nem teszi ki elé a lábát, mer ő inkább odafut ahova érkezni fog a labda....
A másik nagyon idegesítő dolog a játékosok lábán, fején, törzsén keresztül áthaladó labda...

joecole17

2009-04-08 23:20:04 [1]

Többet már nem is tudnának fejleszteni. Ahhoz képest hogy a cikk kb 2 oldal konkrétum szine semmi. Szerintem még az előző cikk is jobb volt ennél, noha ott pletykaszámban vannak leírva az infók, az itt felsoroltaknak is jó ha a fele meg lesz valósítva.
(Igen, Európai Liga)

Adatlap

Pro Evolution Soccer 2010

Sport >>

megjelenés:

2009. október 23.

fejlesztő:

KONAMI

kiadó:

KONAMI

platform:

PC,  XBOX 360,  PS3,  PSP,  Mobiltelefon,  PS2

Teszt Végigj.
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei