KitServer a játékban

Szerző: Quaresma
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

KitServer a játékban

Ha rendesen fel van telepítve a KitServer, működik, valamint vannak berakva mezek és lasztik, akkor a következő dolgokra kell odafigyelni:

1. Mezeknél:

A mezválasztó menüben automatikusan az új mezeket jeleníti meg, plusz generál nagyszerű minőségű 2d-s mezeket is a program. A kapus mezek kiválasztására is van lehetőségünk, csak annyi a teendő, hogy megnyomod a „tab” billentyűt. Ekkor a kapus mezeket jeleníti meg, és tudjuk őket változtatni. A „tab” gomb ismételt megnyomásával visszatérünk a mezőnyjátékosok mezválasztásához.


2. Labdáknál:

A mezválasztó menünél lehet a labdákat is kiválasztani, persze csak azokat, amiket a KitServerrel, pontosabban a BallServer segítségével raktunk be. Alap esetben egy halvány „game choice” felirat jelenik meg, ami azt jelenti, hogy a játék választja ki, hogy milyen lasztival játszd a meccset. Azaz a következő menüben a játékban található alap 7 laszti egyikével fogunk játszani. A KitServerrel berakott lasztikat a „B” és a „V” gombokkal tudjuk váltani. Jobbra és balra. Az „R” gomb megnyomásával véletlenszerűen választ egyet a berakott lasztik közül.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára