A szabadrúgás lövése részletesen

Szerző: Cartman , papa019 , AlanSmith14 ...
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Na megpróbálom részletesen leírni a szabadrúgás lövését:
Tehát:
A szabadrúgás iránya mindig a képernyő közepe fele fog menni ha nem csavarsz, persze ez a rúgó játékos technikájától is függ. Csavarni úgy lehet, ha miközben nyomod a lövést és megy fel a lövés erősségének a csíkja közben megnyomod hogy melyik irányba csavarodjon a kurzorbillentyűn(!) (persze ilyenkor az irányzékot, tehát a képernyő közepét is a csavaráshoz állítsd,tehát ha balra csavarsz akkor egy kicsit jobbra legyen az irányzék azaz a képernyő közepe)

Ha a kaputól 16-18 méterre vagy (szemben) akkor nyomd a lefelét is és az erősségnek kb középen kell megállnia, így átemeli a sorfal felett, vagy izomból ellövöd a sorfal mellett akkor az előrét nyomd és a lövést. Ha olyan 20-25 méterre vagy akkor csak lövés és csavarás, ha ennél is távolabb és kapura akarod lőni akkor előre, csavarás és lövés gomb egyszerre.
Ha a lefele gombot, majd az x-re beállított gombot nyomod meg akkor elég gyengén lövi el. Ha a lefele gombot és a háromszögre beállított gombot nyomod, akkor jobban csapódik a labda és a csavarodása is nagyobb lesz. A felfelé és a háromszög gombokkal a legerősebb a lövés.

Ha az R2-re beállított gombot nyomod hosszan akkor odaáll melléd egy másik ember, akivel átlépheted, leguríthatod vagy akár rálőheted a lasztit. Átlépés ez csak annyi hogy rálövöd bár erre valszeg mindenki rájött azért, legurítani az L1-re beállított gomb+passz gomb (azaz az x), és ilyenkor akár viheted vagy lövéssel el is lőheted, vagy be is athatod. Ha az L1-et nyomod és a beadást (a kört) akkor a labdához közelebb álló beadja, ha az L1-et és a lövést (négyzetet) nyomod akkor a labdához közelebb álló emberrel lövöd rá (ilyenkor is azok az "irány szabályok" érvényesek amiket már leírtam az elején)


Na kb ennyi az erősségeket nem magyarázom, arra a trainingben érezzetek rá, egyébként ezt mindet megtanulhatjátok ott!

Ja és szándékosan joystick-os gombokkal magyaráztam mert így mindenki megnézjeti hogy neki mi van ráállítva az options/controls menüben, és nincs belőle veszekedés ki mire állította és ezért hogy mint van meg stb...

Na akkor remélem érthető és segítettem is legalább valakinek.
Enjoy!
köszi

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára