Online PH Liga

Szerző: Quaresma
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Az Online PH Liga egy bajnokság, ahova azok a játékosok nevezhetnek, akiknek meg van a legújabb PES rész és tudnak interneten keresztül játszani! Az online játékhoz eredeti PES -re van szükség, mert csak az mellé kaptok eredeti sorozatszámot, amivel lehet interneten játszani. Így csak az jelentkezzen, akinek meg van eredetiben a játék, tud online játszani, és a nevezést követően játszik is.

Szabályzat:

- Csak eredeti játékkal rendelkező játékosok nevezzenek
- A bajnokság elkezdésével folyamatosan játszani kell a meccseket, különben kizárásra kerül sor. Hetente legalább 2 meccset.
- Akik csalnak, azokat kizárjuk és kitiltjuk IP alapján, és soha többet nem jelentkezhet egyetlen egy PES HUNGARY által szervezett versenyre/rendezvényre sem!

Eredmények beküldése:

Mindig a hazai csapatnak (játékosnak) kell beküldenie a meccs eredményét. Ez akkor kerül be a rendszerbe, ha a vendég játékos elfogadja.

Lebonyolítás:

A nevezés után mindenkit besorolunk egy bajnokságba. Ha sok játékos lesz, akkor indítunk több párhuzamos ligát is. A besorolás után indítjuk el a ligákat, ez után a sorsolás is automatikusan megtörténik, így akár az összes meccset lejátszhatjátok, ha az ellenfél is ráér.

Kapcsolatfelvétel az ellenfeleddel:

Fontos az MSN cím megadása. Így MSN-en keresztül megtudjátok beszélni a részleteket. Vagy akár itt PES HUNGARY-n belül privát üzenetekkel. A lényeg, hogy megtaláljátok egymást.

Ha valakit nem lehet elérni vagy nem játsza a meccseit, azt jelezzétek bátran az adminisztrátoroknak. A csalásokat is. Minden esetben a csalás és az inaktivitás is kizárással és kitiltással járhat!

Természetesen nem probléma, ha valaki nyaral 10 napot, ha előtte és utána is rendszeresen játszik. Mi csak azokat zárjuk ki, akik egyáltalán vagy csak nagyon keveset és ritkán játszanak.

További hasznos információk ITT!

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára