PES 6 Teszt

  • Tesztplatform:  PC
  • Írta:  Quaresma
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A KONAMI által fejlesztett Pro Evolution Soccer sorozat immáron a negyedik alkalommal jelenik meg PC-re, s ez a sorozat hatodik tagja. A széria legerősebb pontja a játékmenet, mely az új részben még jobb lett, hiszen a legnagyobb hangsúlyt erre fektetik a fejlesztők…

Első hatások


A játék indítása után a szokásoknak megfelelően egy nagyszerű bemutató videó fogad minket, mely nagyon szép lett. Aztán túl jutva a „Press any button” akadályon megismerkedhetünk a PES6 menüszerkezetével, mely nem bonyolult, ellenkezőleg igen egyszerű. Egér nincs, igazából nem is hiányzik. Ez a velejárója annak, hogy a PC-sek egy szimpla PS2 konverziót kapnak. Ez több helyen látszik, sokszor elrettenti azokat, akik először látják a játékot. Több nehézséggel is jár, mondjuk a gombok beállítása, amit ebben a részben a játékban nem is tudunk megtenni (Ki kell lépni, és settings.exe). De beállíthatunk 8 játékost, így akár játszhatunk négy a négy ellen:).

 

Ligák, csapatok

A sorozat legnagyobb hiányossága a liszenszek, melyek a korrekt stadion, liga, csapat és játékos nevekért felelnek. A PES6-ban a Holland, a Francia, a Spanyol és az Olasz liga rendelkezik liszenszekkel, a Német bajnokságot egy az egyben kivették a készítők. Még megtalálható az Angol liga, de torz nevekkel (1-2 csapatot kivéve). Az egyéb csapatok közt találjuk más bajnokságok élcsapatait, meg persze a nyáron a másodosztályba száműzött Juventus csapatát. A válogatott csapatok között még mindig megtalálható hazánk válogatottja, viszonylag friss kerettel, és egész jó értékekkel!

 

Játékmódok

Ezen a téren, ha nem is sokat, de javult a játék. Két új  mód került be, az egyik az International Challange mód, mely a világbajnoksághoz hasonló lebonyolítással zajló sorozat. Három selejtező régióból választhatunk, ezek: Európa, Észak és Közép Amerika valamint Dél-Afrika. Újdonság, hogy meccsek előtt saját magunknak kell kijelölni azt a 18 főt, mely részt vesz a következő meccsen. Azaz be kell hívni a játékosokat a válogatottba :)!


A másik újdonság a Random Selection meccs mód, melyben véletlenszerűen összeválogatott játékosokból álló csapatokkal játszhatunk. Megadhatunk ligákat, országokat, hogy melyekből válogasson a játék. Szerintem ez igazán jó lett, főleg ha otthon reggeltől estig egymás ellen játszotok, nem lehet megunni:).

 

Amit még nem szabad elfelejteni, az a játék Online módja. Úgy néz ki, végre sikerült tökéletesíteni, így élvezhetőbbek lesznek a meccsek. Eredeti játék szükséges hozzá, szóval aki kiakarja próbálni, vegye meg!

 

A Pro Evolution Soccer jellegzetes ligája a Mester Liga, mely évről évre fejlődik. Alapoktól kezded, és saját magadnak kell felépíteni a csapatot. Igazolhatsz, gyakorolhatsz, elemezheted a meccseket, fiatal játékosok fejlődnek… Még részletesebb lett, rengeteg dolgot tartogat, mindenképpen ki kell próbálni. A mostani részben a legfontosabb újítás az Online opció, mely lehetővé teszi, hogy a Mester Liga csapatoddal játszhass Online módban.

 

1/3 oldal -
  « vissza a tesztekhez  

Értékelés

Az értékeléshez be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj!

  pepsifoci.hu    
  Hozzászólások  

tpendanttiffany

2015-11-05 20:48:53 [#3]

értékelés: 90/100

bézé

2009-11-19 20:22:01 [#2]

értékelés: 100/100

cinkoxid

2009-05-03 16:04:10 [#1]

értékelés: 90/100

Adatlap

megjelenés:

ismeretlen

Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

Értékelés

Nagyon jó játékmenet
Remek online mód
Master Liga

Kevés licence
Pocsék zene

86
96
85
78
96

Ajánlott konfiguráció:

CPU: Pentium IV 1.4GHz processor, RAM: 256 MB RAM, GPU: NVIDIA GeForce 4 Ti vagy ATI Radeon 9600 vagy jobb, HDD: 6 GB

Közösségi média

A 10 legfrissebb teszt

A hónap legnépszerűbb tesztjei

Friss hírek