Pro evolution soccer 2011

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

A Pro Evolution Soccer 2011 a Konami szériák talán legjobb foci szimulátora lett. Elkészítettük a PES 2011 tesztjét, olvassátok el, mert sok érdekes dolgot tudhattok meg az új játékról.


Ebben az évben is a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan a PES a FIFA ellen vívta a nagy harcot. Mindeki ezt hajtogatja: PES vs FIFA!  Most nem a FIFA tesztjét írjuk, de azért azt meg kell említeni hogy a FIFA új motorral indult PC-n és új versenyt indított a PES ellen. A Pro Evolution Soccer sok újítást tett a játékba ezért továbbra is komoly kihívást jelent a FIFA széria számára. A PES egy olyan játék amelyikben inkább az arcade élményről szól minden még a Fifában a történet dominál.

 Lássunk egy összegzést!Copa libertadores!

 
A Libertadores kupa volt az egyik kézzelfogható újítás a játékban, amiután a Fifától a Champions League licenszét és az Europa League licenszét is, most a Copa Libertadores-t is megvették. Úgy gondolom a Copa Libertadores egy nagyon jó plusz fejlesztés volt mivel sok Dél-amerikai szurkoló örült ennek, de az szerintem hiba volt hogy nem tettek be egy Brazil vagy Argentin ligát. Még érdekesebb lett volna egy Dél Amerikai ligában játszani és azután Copa Libertadores-be jutni. Természetesen ez is a két nagy focijáték fejlesztő rivalizálásának köszönhető, szóval ezt akár írhatnánk a FIFA esetében is.   

 

JátékmenetÚj kameranézet és játékmenet került a játékba. A kameranézet szerintem igazán jó lett, a játékmenet sem rossz és a passzok is tetszenek, ha kicsit előrébb adod nem veszi át rendesen a játékos, ez igazán realisztikus.Licenszek

A fránya licenszek még most sem oldódtak meg. Habár Copa Libertadores is van a játékban attól még sok liga hiányzik. Nem hogy fejlődtek volna ezen a téren, hanem még kevesebb licenszelt csapat lett, már a spanyol liga sem teljes, illetve az olasz ligában is vannak hiányosságok. Úgy gondolom be lehetne tenni pár ligát a játékba, ha nem is a nagyok közül, de a Román,Magyar vagy Görög ligát is betehetnék. Ezeken a piacokon több esélye lenne a Konaminak, hiszen látjuk, hogy az EA nem érdeklődik túlzottan ezek iránt. Ugyanezt gondolom a  Japán ligáról, a Konami japán de a liga nincs benne. Szerintem sokkal több japán PES rajongó játszana. Ezeket meg kellene oldaniuk.

Légy profi és Mester liga

A légy profi mód nagyon sokat fejlődött. Jó pár évet játszhatsz,változtathatsz frizurát és sok érdekesség van benne. A mester liga kicsit elavult már, nekem nagyon nem tetszik hogy nem változhatsz csapatot és az sem jó hogy saját csapatot sem készíthetsz. A mester ligát fel kellene tuningolni, mert így unalmas. 


Válogatottak

A licenszekről már beszéltünk de a válogatottaknál már elképzelhetetlenül rossz a helyzet. Nem értem minek kellett ''klasszikus''csapatokat betenni a játékba hiszen egyiknek sincsen licensze. Szinte alig van olyan csapat, ahol ezt megoldották volnaStadionok

25 stadion található a játékban. Ha ez nem is olyan sok de legalább licenszeltek. Van amelyik álnéven működik de látszik hogy az egy igazi csapat stadionja. Új dolog hogy lehet stadiont készíteni ami igazán jó lett.Taktika és stratégia

A taktika sokat változott.Az egérrel is lehet taktikát változtatni. Játékosokot lehet hátrébb és előrébb is tolni.A stratégia is változott.Az ellenfél is jobb stratégiával rendelkezik és okos cseréket végez.Nem úgy, mint a régebbi játékokban, amelyikbe olyan hibák voltak hogy vereségre álltak és védőt hoznak be, ilyen hibák most nem fordulnak elő.


Grafika


A grafika nagyon sokat változott.Igazán realisztikus lett,erről több dolgot nem is lehet elmondani.


  « vissza a tesztekhez  

Értékelés

Az értékeléshez be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj!

  pepsifoci.hu    
  Hozzászólások  

Duke70

2011-09-25 14:32:08 [#4]

Onefan
Az inkább a 2010 volt, ez nagyon jó lett, nálam is 90%

értékelés: 90/100

onefan

2011-08-20 12:04:39 [#3]

A legrosszab PES ami valaha megjelent :(

értékelés: 65/100

petinho7

2011-06-21 11:50:51 [#2]

...

értékelés: 100/100

armin_fabian07

2011-05-07 16:58:45 [#1]

Értékelyétek ti is a játékot:) !! Én 90%-ot mondok:D

értékelés: 90/100

Adatlap

Pro Evolution Soccer 2011

Sport >>

megjelenés:

2010. október 08.

fejlesztő:

KONAMI

kiadó:

KONAMI

platform:

PC,  XBOX 360,  PS3,  PSP,  Mobiltelefon,  PS2

Fórum Teszt
Galéria Demó
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Értékelés

+Copa libertadores licensz
+Nagyon jó légy profi mód
+Új játékmenet és kamera

-Hiányzik sok licensz


95
95
85
85
90

Ajánlott konfiguráció:

CPU: Inter core2 Duo 2.0 GHz, RAM: 2GB, GPU: Nvidia geForce 7900,512 mb, HDD: 8GB

Közösségi média

A 10 legfrissebb teszt

A hónap legnépszerűbb tesztjei

Friss hírek